ΝΕΑ ΕΛΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΚΕ

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 23 Σεπτεμβρίου 2020

Αναφορικά με τη λειτουργία του ΕΛΚΕ – και σύμφωνα με την εγκύκλιο αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316/20.9.2020 «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού»  και την ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών στις 21.09.2020- σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

 

-Όλες οι υπηρεσίες του ΕΛΚΕ ΓΠΑ επαναλειτουργούν από 22.09.2020. Οι ώρες επίσκεψης κοινού παραμένουν ως έχουν δηλαδή κάθε Δευτέρα – Τετάρτη -Παρασκευή κατά τις ώρες 12.00 έως 14.00. Ωστόσο, το προσωπικό εργάζεται με μειωμένη φυσική παρουσία κατά 60% και τηλεργασία κατά 40%. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία συστήνεται να γίνεται κυρίως μέσω e-mails και σε κάθε περίπτωση να αποφεύγεται η επίσκεψη στους χώρους του ΕΛΚΕ εάν δεν έχει προγραμματιστεί συγκεκριμένο ραντεβού.

 

– Εισερχόμενα έγγραφα στο πρωτόκολλο του ΕΛΚΕ γίνονται δεκτά με τους εξής τρόπους:

α) δια ζώσης κατάθεση, κάθε Δευτέρα  – Τετάρτη – Παρασκευή κατά τις ώρες 10.30 έως 13.15, τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις.

β)  με ταχυδρομείο και συστημένη επιστολή σε κλειστό φάκελο, παραλήπτη τη διεύθυνση του ΕΛΚΕ και αποστολέα τον Επιστημονικό Υπεύθυνο.

 

Το e- mail “erevna@aua.gr δεν λειτουργεί και δεν γίνονται δεκτά έγγραφα που φέρουν ψηφιοποιημένη (σκαναρισμένη) υπογραφή με κανέναν από τους παραπάνω τρόπους αποστολής.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας και ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη σε όλους.

 

Εκ της ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ