ΝΕΑ ΕΛΚΕ

Συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Βραδιά του Ερευνητή 2019

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 7 Αυγούστου 2019

Αγαπητά Μέλη της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας,

 

Κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη, 1,5 εκατ. επισκέπτες σε περισσότερες από 300 Ευρωπαϊκές πόλεις συμμετέχουν στη Βραδιά του Ερευνητή, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον υπέροχο κόσμο της έρευνας.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διοργανώνει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο εμβληματικό κτίριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα τη Βραδιά του Ερευνητή και προσκαλεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών να είναι συνεπές στο ραντεβού του.

Βασικός στόχος της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ είναι η προβολή του έργου των ερευνητών και η ανάδειξη στο ευρύ κοινό της σπουδαιότητας και της καινοτομίας των επιτευγμάτων τους, του ρόλου του ελληνικού δημόσιου Πανεπιστημίου στην επιστήμη, αλλά και την προσφορά του στην κοινωνία και την ανάπτυξη της χώρας.

Με την παρούσα επιστολή, σας καλούμε να συμβάλετε και φέτος στη μεγάλη αυτή πανευρωπαϊκή γιορτή για την έρευνα και την επιστήμη.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με το Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Μεταφοράς Τεχνολογίας (Innovinagri).

Στη συνέχεια, θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της βραδιάς όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:  Αφροδίτη Αναγνώστη, a.anagnosti@aua.gr

 

Με εκτίμηση,

Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης

Σταύρος Ζωγραφάκης, Καθηγητής

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ