Υπενθυμίζεται προς τους Επιστημονικούς Υπεύθυνους έργων που διαχειρίζεται ο ΕΛΚΕ ότι πρέπει να «κατεβάσουν» από την ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ και να συμπληρώσουν το νέο Έντυπο Ο17 «Αίτηση ηλεκτρονικής Παρακολούθησης έργων μέσω RESCOM από Συνεργάτες».
Με την υποβολή του νέου Εντύπου οι Επιστημονικοί Υπεύθυνοι αιτούνται την απόκτηση δικαιώματος πρόσβασης στα ηλεκτρονικά αρχεία των έργων τους – μέσω του WebRescom – για τους συνεργάτες τους. Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση για ένα ή περισσότερα έργα:
α) στα διοικητικά και οικονομικά στοιχεία των έργων (ως διαχειριστές από πλευράς επιστημονικών υπευθύνων),
β) στη δήλωση ωρών απασχόλησής τους (Time sheets)
γ) και στα δύο.
Η απόκτηση κωδικών πρόσβασης στο Rescom για τους συνεργάτες είναι υποχρεωτική σε όσους δηλώνουν φύλλα χρονοχρέωσης. Δείτε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της 17.05.2024 στην αρχική ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ.
Έως την πλήρη ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής των φύλλων χρονοχρέωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση του συνημμένου εντύπου για το μήνα Σεπτέμβριο 2024. Το έντυπο, μετά τη συμπλήρωσή του, θα πρέπει να υπογραφεί ψηφιακά τόσο από τον υπόχρεο όσο και από τον επιστημονικό υπεύθυνο και να κατατεθεί στο e-mail elke@aua.gr.
Εκ της ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ»
https://www.elke.aua.gr/wp-content/uploads/2024/09/TIMESHEET_ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.xlsx